luni, 6 octombrie 2014

Orez rapid


 
    Mă găsiţi şi pe facebook: https://www.facebook.com/gatimcuancuta?ref=bookmarks

               Ingrediente: - o cană de orez
                                   - ceapă
                                   - morcov
                                   - 3 căni de apă
                                   - suc de roşii
                                   - condimente (sare, piper, currz, chilli)
             Cum se face: - ceapa şi morcovul se taie şi se călesc
                                    - orezul se curăţă, se spală
                                    - când ceapa are un aspect sticlos, se adaugă orezul
                                    - după ce a dat în clocot, laşi 5 minute să fierbă
                                    - se opreşte focul, se acoperă şi se lasă 20 min
                                    - după 20 min, se condimentează, se pune sucul de roşii  şi se lasă să dea în clocot iar
                                    - se opreşte focul, iar peste alte 20 de minute este numai bun de mâncat



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu