duminică, 21 septembrie 2014

Ardei umpluţi




                     Ingrediente: - ardei
                                           - ceapă
                                           - carne (pulpă de porc)
                                           - orez
                                           - condimente (sare, piper, busuioc, oregano)
                                           - roşii la cutie
                       Ce facem cu ele? Curăţăm cu grija ardeii. Cel mai bine ar fi să luaţi 3-4 în plus în cazul în care unul se rupe. Spălăm bine şi îi punem pe un prosop cu gura în jos. Tăiem carnea cubuleţe, punem orezul spălat şi ceapa curăţată. Punem roşiile şi condimentăm. Se pune puţină apă şi ulei şi amestecăm cu mâna. Umplem ardeii şi îi aranjăm într-o oală mare şi acoperim cu apă. Dacă ardeii se ridică se pune o farfurie deasupra. Se servesc cu smântână. Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu