Astăzi mi s-a făcut poftă de cărniţă de purcel. Nu mă omor după carne, dar uneori ţi se mai face poftă. Cel mai mult îmi place în tocăniţă. Reţeta am învăţat-o de la tata.
Ai nevoie de: - pulpă de porc
- ceapă
- morcov
- ţelină
- condimente
- roşii din conservă
Se taie cubuleţe carnea. Apoi se taie ceapa, morcovul şi ţelina. Se pun şi se călesc. Adaugi şi cubuleţe de carne. Se stinge cu apă şi se lasă la fiert. Se pune la fiert foi de dafin, puţin busuioc, puţin rozmarin, piper. După ce apa a scăzut se adaugă roşiile, sare şi se mai lasă să fiarbă 10 minute. Şi gata!
Pe mine mă găsiţi şi pe facebook: https://www.facebook.com/gatimcuancuta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu