marți, 9 septembrie 2014
Cartofi rapizi
Îmi place să folosesc tot ce am prin casă şi să inventez reţete, apoi să merg la cumpărături. Aşa că am mai avut prin casă: - cartofi
- câteva ciupercuţe
- sălămior
- ceapă
- ouă
- smântână
- parmezan
- condimente
Am spălat cartofii, i-am tăiat şi pus la fiert. Între timp am tăiat sălămiorul, ciupercuţele şi ceapa. Le-am călit puţin în unt. Am pus sare, piper, busuioc şi puţin usturoi. Am luat cartofii şi i-am aşezat în tava unsă cu unt. Am pus apoi amestecul. Am bătut ouăle cu smântănă şi parmezan. Am dat la cuptor 25 de minute şi gata. Am servit cu parmezan si pe deasupra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu