marți, 9 septembrie 2014

Cartofi rapizi



       
             Îmi place să folosesc tot ce am prin casă şi să inventez reţete, apoi să merg la cumpărături. Aşa că am mai avut prin casă: - cartofi
                                                 - câteva ciupercuţe
                                                 - sălămior
                                                 - ceapă
                                                 - ouă
                                                 - smântână
                                                 - parmezan
                                                 - condimente
             Am spălat cartofii, i-am tăiat şi pus la fiert. Între timp am tăiat sălămiorul, ciupercuţele şi ceapa. Le-am călit puţin în unt. Am pus sare, piperbusuioc şi puţin usturoi. Am luat cartofii şi i-am aşezat în tava unsă cu unt. Am pus apoi amestecul. Am bătut ouăle cu smântănă şi parmezan. Am dat la cuptor 25 de minute şi gata. Am servit cu parmezan si pe deasupra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu