luni, 29 septembrie 2014

Spaghete cu carne de pui



     Ai nevoie de: - spaghete
                           - piept de pui
                           - ceapă
                           - brânză de orice fel
                           - parmezan
                           - unt
                           - puţină făină
                           - condimente
 
  Ce facem cu ele? Se taie pieptul de pui cubulete şi ceapa la fel. Se pun în puţin unt şi se călesc. Se toarnă apoi puţină apă. Se pune o foaie de dafin, busuioc şi rozmarin. După ce cărniţa e aproape fiartă se pune sare şi piper. Se lasă la fiert până ce scade apa. În altă tigaie se pune unt si făină. Se stinge cu apă. Se pune brânza şi parmezanul şi se amestecă până ce se topeşte brânza. Se condimentează. Se toarnă peste pieptul de pui şi se amestecă. Se lasă aproximativ 10 minute la foc mediu şi amestecă. Între timp se pun şi spaghetele la fiert. După ce au fiert, se scot pe o farfurie şi se toarnă cărniţa cu sosul pe ele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu