sâmbătă, 6 septembrie 2014
Tocăniţă de ciuperci
Astăzi am hotărât să fac ceva fără carne. Am avut luate nişte ciuperci şi mi-era poftă să mănânc o tocăniţă cu mămăliguţă. Am folosit: - ciuperci champignon
- ceapă
- condimente
- puţină făină
Ce am făcut cu ele? Am spălat, curăţat şi tăiat ciupercile. Tai ceapa, o pui la călit puţin. Adaugi ciupercile. Laşi la foc mic 1-2 minute, iar apoi torni apă cât să le acoperi. După ce au fiert dizolvi puţină făină în puţină zeamă şi torni peste. Adaugi condimente şi laşi la fiert aproximativ 15 minute. Am folosit sare, piper, puţin chilli, curry, rozmarin şi usturoi granulat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu